alpha tilstanden er hypnoseEr hypnose for alle og kan alle have gavn af hypnose?

JA, JA og JA.  Hypnose er bare et andet ord for at være fokuseret indadrettet. Måler man din hjernes svingnings frekvenser, så dykker hjernen jævnligt ned i alpha, som er en roligere frekvens ca.7-12 hz, den tilstand som man også dagdrømmer og falder i staver i.
Alle kan gå i hypnose, det handler om at forstå at hypnose processen er helt naturlig og at man intet skal foretage sig, andet end at lytte til hypnotisørens behagelige strøm af ord..

 

hypnose er vejen til underbevidstheden

Alpha tilstanden

I Alpha hypnose tilstanden falder den kritiske faktor fra, fordi den føler sig tryg og afslappet.Herefter kan man tilgå det ubevidste sind og redigere i fortidige programmer, gamle ubrugelige overbevisninger trosætninger, frigøre uendelige kraftfulde ressurser og skabe nye kreative løsninger på gamle problemer. KORT SAGT skabe et helt nyt fundament at tænke og dermed også føle og reagere udfra.

 

 

Vejle Hypnose Klinik har fleksible åbningstider, nem online booking og gode priser. Du er også meget velkommen til at maile til mig på info@hypnosevejle.dk el. ringe helt uforpligtende til mig på 61419301 for mere info om dit ønske om at benytte hypnose som behandlingsform.