Referencer

Klientberetninger – før/efter

Dennis – Rygning/Cola

Hej Martin Ja så gjorde du det igen….. For ca. 6 år siden, hjalp du mig med at holde op med at ryge, jeg havde røget i 35 år, med til sidst 2 pakker om dagen. Jeg var hos dig éen gang, og har ikke rørt en cigaret siden, og helt uden noget ubehag eller abstinenser……. det var ligesom bare “glemt”.. Her den 5`september i år kom jeg så til dig igen, med min anden dårlige vane… Cola…. Jeg har drukket det, siden jeg var 18 år, altså i 38 år, og det var et massivt overforbrug på min. 4 l.pr. dag…. Det var så også det eneste jeg drak, og jeg havde altid et glas inden for rækkevidde. Jeg følte ikke, at jeg kunne vågne rigtigt op om morgenen, før jeg havde fået mit første glas….. Men på trods af at jeg var lidt skeptisk, om du ville kunne hjælpe mig, ville jeg give det et forsøg, så jeg kørte fra Nykøbing Sjælland over til dig….. Éen gang var jeg hos dig, og igen har jeg intet drukket siden….. intet ubehag og hverken brusen eller den massive mængde Koffein, har jeg savnet eller haft ubehag over ikke at få…. Så ja….. jeg kan varmt anbefale en konsultation i Hypnotia, hvis man har nogle vaner man vil af med…… TUSINDE TUSINDE tak Martin….. jeg anbefaler dig overalt, her ovre på Sjælland. Venligste hilsener Dennis Blem PS. Håber du vil kunne overføre min lange besked, over i dine anbefalinger….


P – Angst for fugle

Hej Martin

Jeg var nede ved dig den 29 juni for at blive hypnotiseret for min angst for fugle, og jeg kan love dig for at det har hjulpet! Hvor jeg før ikke kunne nærme mig en fugl uden at bryde ud i tårer, kan jeg fx nu cykle forbi en fugl og være helt lige glad. Jeg kan stadig godt blive en smule bange hvis en fugl er meget stor, eller flyver direkte mod mig. Men det er jo helt normalt! Jeg har endelig fået det normale forhold til fugle som jeg har længtes efter rigtig længe.
Så tusind tak for din hjælp, det var virket fantastisk på mig!

 

Venlig hilsen P

 

 

M.N – Bulimi

Hej Martin.
ja, jeg ved godt, at jeg lige er kommet hjem,men jeg vil egentlig bare fortælle dig, at jeg føler sådan en ro i hele kroppen og en lettethed!!!!Det føltes helt vildt godt,en følelse jeg ikke har haft i mange år!!!!!
10000 tak for din måde at være på, og for din måde at behandle mig på!!!!!

 


Sanne – Flyskræk

 

Hej Martin,

Jeg var i efteråret til to behandlinger hos dig, for min flyskræk.

Jeg er nu hjemvendt fra Thailand, og vil komme med lidt feedback.

Jeg kunne ved gaten i Kastrup mærke at jeg lige var på vej til at mærke min angst – MEN så traf jeg en beslutning om at NU skulle det være slut med et liv i angst.

Jeg huskede på hvad du havde fortalt mig vedrørende det at fralægge sig ansvar, og stole på andre kan tage styringen. Det lykkedes – jeg fløj til Thailand, jeg bliver aldrig vild med at flyve, men jeg var IKKE bange.

En helt igennem fantastiks oplevelse. Der var flere gange på vores rejse, jeg bare tog skridt ud hvor jeg aldrig havde troet jeg kunne tage skridt hen.

 

Jeg har haft en så stor forbedring af min livskvalitet – og det var det som var målet ved mine besøg hos dig – så, tak Martin.

 

Med venlig Hilsen Sanne

 


 

Nicolaj – Rygning

 

 

Hej Martin

Du skal lige have en hilsen i dag… J

I dag har jeg været røgfri i et år!!

Mange tak for hjælpen!!!

 


Niels – Rygning

Hej Martin. Jeg var på besøg hos dig d. 11 januar, for at få hjælp til rygestop. Jeg skriver først nu, fordi jeg har haft så travlt med at nyde at være røgfri, helt røgfri. Det gik ligesom du sagde, det har været rigtigt let, jeg har da tænkt på tobak, men så har jeg blot tænkt at, jeg ryger ikke mere, og når der har været lidt rygetrang, så har jeg lavet den øvelse du lærte mig, eller blot tænkt på den. Om jeg helt forstod hvordan du gjorde, ved jeg ikke, og det er heller ikke så vigtigt for mig. Jeg kan mærke det virker, og det er vigtigt. Mange tak for hjælpen. Med venlig hilsen Niels


Karin – Kroniske smerter

Hej Martin..
Jeg var hos dig i tirsdags for behandling af smerter.
Jeg er meget meget glad for jeg besluttede mig for at vælge dig til at forsøge hjælpe mig.
Onsdag morgen spurgte min mand mig om jeg havde sovet, han blev skuffet da jeg fortalte at jeg havde været vågen lige så mange gange som altid i smerter gennem de sidste mange år, denne nat var bare anderledes vel var jeg vågnet op ca hver anden time, men kun for at opleve jeg næsten ingen smerter havde og kunne vende mig uden disse frygtelige smerter. Du sagde jeg skulle lægge mærke til mine drømme, første nat så jeg kun min mand i varme og solskin på en mark. sidste nat sov jeg som en sten. I aften vil jeg gå i seng med glæde og forventning om en god nats søvn
Jeg oplever at når jeg skal række armen ud for at dreje på cyklen føles det som om jeg har skilt mig af med 10 ud af 25 kilos vægt i mine arme.
Jeg oplever at mine tanker om at det måske kun var døden som kunne gøre mig smertefri er væk. Det ville heller ikke være godt, så ville jeg bare blive et stakkels spøgelse der ikke kunne få fred.
Jeg føler mig glad, vågen og yngre.
Jeg har en frygtelig trang til at komme tilbage få forstærket den fantasktiske oplevelse jeg har haft, er måske lidt bange for om det varer ved.
Tænker  meget på om jeg måske alligevel et eller andet sted ubevist troede jeg fik en gevinst ved smerterne.
Virker det underlig at jeg har denne store vilde trang til at komme tilbage, en føelse af at ville mere ikke være færdig ???
Det blev en lang remse, og jeg er kun i starten at ” En måned
Mange hilsner
K.M

Rygning Bent
Hej Martin.
Fik behandling af dig den 5. oktober for rygning.
Det går helt fantastisk godt, har kun i løbet af de 10 dage der er gået, tænkt på en smøg måske een gang om dagen, men tanken har nærmest været ubehagelig.
Så endnu engang har du kureret mig, først for flyskræk, og nu for rygning.
Tak for det.
mvh
Bent

Hej Martin
Jeg lovede dig en tilbage melding. Jeg var hos dig for knap 4 uger siden, til en rygestop session.
Jeg er meget imponeret for jeg har ikke røget siden.
Jeg havde røget i over 20 år. Har selvfølgelig prøvet andre måder at stoppe på, med variende effekt, men er altid startet igen.
Men denne gang føler jeg mig meget mere sikker på at jeg kan holde mig røgfri. Jeg har slet ikke lysten til cigaretterne.
Så jeg er meget tilfreds med resultatet.

Mvh Dorit


 

Rygning – Ivan
Hey martin
vil osse lige gi en tilbagemelding; udover at du vel kanbruge en positiv tilbagemeldig tilselvfedhed, kan du måske bruge oplevelsen afdet anderledes din hypnose bibragte: Tvivlen – (kan jeg mere? gider jeg? vil jeg? tør jeg?) blev smadret den første uge af en følelse af “I´m i charge”, det er mit valg – den stryring og dét overskud har været langt væk ved andre forsøg.. Tænker på hvad (du) hypnosen ellers “kan” ?!

Rygning- Anja
Hej Martin.
Jeg var hos dig d. 29.7.09 for at holde med at ryge. STOR SUCCES!! Jeg tænker på cigaretterne indimellem og har også en lille smule lyst til at ryge, når noget går mig imod. Men et eller andet afholder mig fra det. Og jeg HAR cigaretter i tasken stadig. Så det er et aktivt fravalg. Ville blot sige at det går rigtig godt.
Mange hilsner,
Anja

Rygning – Lene
Hej Martin,

Det går godt med rygestoppet – og ja det er anderledes denne gang. Jeg har ikke lyst til at ryge selvom trangen kommer over mig ind i mellem. Jeg har det godt og kan se nogle af gevinsterne allerede: tænderne er mere hvide 🙂

Tak for hjælpen.


Mavesmerter
Hej Martin
Jeghavde en tidved dig før påske, for at se om hypnose kunne hjælpe mine maveproblemer.
Jeg må indrømme jeg først var lidt skeptisk da jeg lige var kommet hjem efter tiden, men allerede dagen efter kunne jeg mærke forskel.
Jeg har slet ikke de samme mavesmerter som før, faktisk kun om morgenen, det er meget sjældent jeg har det efter jeg har spist, hvilket var det største problem. Jeg tager heller ikke så mange smertestillende piller mere, så jeg kan tydeligt mærke der er sket en forandring. Jeg har også haft meget mere overskud og kunne lave meget mere, så det er rigtig dejligt.
Jeg vil i hvertfald sige mange tak for behandlingen.
Mvh.
S R

Rygning

Hej Martin,
Jeg vil gerne fortæle lidt om mit ryge stop efter jeg fik din hjælp til at stoppe. Jeg skulle have vendt tilbage efter en uge.
Men har ikke lige haft tid af private oversager som normalt ville kunne få mig til at starte med at ryge igen.Men det er ikke sket,jeg går stadig i den overbevisning om at jeg har røget mit livs sidste cigaret.

Der har kun været nogle gange i starten hvor jeg kunne mærke trangen, men det har været så kortvejigt at det ikke har nået at være et iritations moment.

Har de første par uger gået og grint lidt af alle de ting der som jeg med vanens magt har forbundet med rygning.

Jeg har det fantastisk og er både glad og taknemelig for mit nye liv som ikke ryger.

Med venlig hilsen Simon


Alkohol

Hej, Jeg har til behandling hos dig i onsdags for mit “drikkeri”. Jeg må sige, at det allerede har hjulpet. Jeg tænker ikke på det mere. Jeg tænker faktisk mere på det må denne måde “i denne situation ville jeg have åbnet en flaske vin”, men det var overhovedet intet i mig der sagde det mere – DEJLIGT – og hvilken lettelse.

Tusinde tak for hjælpen.

A.G


Vægttab

Jeg er en kvinde der for ca 1 år siden havde en stor krise med mig selv havde forsøgt flere mislykkes slankekure, uden held så hørte jeg om hypnotia og derefter ringede jeg og fik en tid det var en meget trist meget stor pige der mødte op der men nu efter ca 1 år har jeg igen begsøgt martin med en andet sind og 40 kg lettre så det drejer sig om at være åben og modtagelig så er det den sikre vej til et flot og varigt vægttab

med venlig hilsen G P


Fly/højdeskræk

Hej Martin.

Har været på min flyvetur, og det gik helt fantastisk godt.Var meget nervøs med svedeture da vi startede fra Billund, men allerede da vi landede på Kreta var alt ok.På hjemturen fra Kreta kunne jeg kigge ud af vinduet da vi startede, og det samme da vi landede i Billund.Så tak for en fantastisk behandling, som gør at jeg ikke er bange for det mere.

 

Med venlig hilsen

 

B.A


Angst

 

 

Hej Martin

Tak for sidst, jeg vil lige give dig en lille tilbagemelding på problemerne omkring hestene.
Jeg har sørme været ude og ride en tur. På en ret stor hest (i forhold til mine egne) og både i longe og alene.
Og både skridt og trav og så en lille tur i skoven.
Men det der var mest fantastisk var, at jeg jo godt kunne huske hvor slemt jeg har følt det førhen, men jeg kunne
ikke finde den følelse igen. Havde kun en ‘sund fornuft’ med mig og ikke nogen overdrevne kontrol ideer eller voldomme
angst tanker eller ideer om at hoppe af 😀
Så jeger helt klart blevet ledt i den rigtige retning, både med hestene men også omkring andre ting.
Tusinde tak for din hjælp.
PS så tror jeg også den fysiske afslapning har været sundt for mig 😀

God sommer
Hilsen Gitte


Susanne – eksamansangst

Hej Martin

 Jeg lovede at give dig en tilbagemelding vedr. minhypose for eksamensangst.Der varhelt klart enforskel i forhold til de sidste gange jeg har været til eksamen.Min panikangst mærkede jeg ikke noget til. Jeg var selvfølgelig nervøs, men ikke mere end jeg kunne holde fokus.
Ja… så endte det jo også godt. Jeg fik et 10 tal 🙂

 

Med venlig hilsen

 

Susanne

 


Overspisning – “Slik-narkomani”

Hej Martin.

Jeg lovede dig en tilbagemelding på min hypnose og her kommer den, omend lidt sendt:

Mit problem var lidt uhåndgribeligt og derfor synes jeg også at resultatet er uhåndgribeligt for mig – jeg overspiste nogengange og fik den her nærmest “narkomani! i forhold til mad, og DET gør jeg ikke mere. Det der kan gøre det uhåndgribeligt for mig er at jeg stadig kan kværne 5 poser slik på en lørdag MEN jeg elsker jo også slik og ønskede blot en mere normal tilgang til tingene og det har jeg virkelig fået. Jeg kan stoppe når jeg vil og det bedste er: jeg kan også stoppe med at tænke på det.
Så et af de tungeste problemer i mit liv synes løst og jeg er faktisk allerede nede på min idealvægt….så Tak Martin, det var det virkelig værd og jeg kan kun slutte som jeg gjorde sidst: hvis det en anden gang kommer til at hypnose kan være løsningen så er det dig jeg kommer til.

God sommer.

Kathrine


Højdeskræk

Hej Martin.

Tusinde tak for sidst.
Det var en rigtig god eftermiddag over hos dig, det at få svar på noget som har præget ens liv så længe, det var en stor lettelse.
Jeg er begyndt at træne meget på min højdeskræk og det går rigtigt fint.
Jeg træner på en vindeltrappe af jern som er udvendig på en bygning, trappen
virker som brandtrappe.
Trappen virker meget stabil, men den gynger lidt når jeg går op på den, men
det er ok. Jeg tror at trappen er ca. 6-7 meter.
Jeg var til samtale i fredags, og samtalen gik rigtig fint, faktisk så fint
at jeg fik jobbet. På onsdag skal jeg på besøg og der er
2 af mine kommende kollegaer som vil hjælpe mig, og vi skal ud til en mølle
for at kravle op i den. Glæder mig
Er rigtigt glad for at jeg har fået jobbet, og glad for at jeg kom over til
dig
Stor respekt for det arbejde du laver

Venlig hilsen
L.J


Stress/vægttab/selvkritik

Hej Martin!

Først stor tak for din hjælp i mandags.

Du bad om en tilbagemelding, og det har jeg svært ved at overkomme, for det vælter ud af knaphullerne på mig. Behandlingen har givet mig så mange bolde i luften, at kunsten nu er at få tiden til at slå til J

9Så jeg vedlægger et dokument, sakset fra min elektroniske dagbog på slankedoktor.dk og min korrespondance med min diætist. Bliv ikke forskrækket, der er turbo på og det er voldsomt, men det har jeg oplevet før i mit liv, og jeg er kommet hel og bedre igennem udviklingen.

Men helt kort, så har du hjulpet mig med ALT J På vej op til dig, vidste jeg ikke, hvor jeg skulle lægge fokus, for jeg tænkte, det kun kunne være én ting.

Jeg fik hele paletten!

I den forløbne uge

– har min indre plade i baghovedet i forhold til hver en mundfuld været tavs

– er min selvkritik forstummet

– har jeg let kunne give slip ( i forhold til alt; fx roller på arbejde, kamp med mine teenagebørn, etc.)

– har mine 4 timers ugentlige rimelig hårde motion været let som en leg, og jeg har i stedet taget 5 timer, fuld power

– har jeg spist afslappet og nogle gange helt glemt at spise, og det sker ellers aldrig

– har jeg tabt ml 1-2 kg, og det er under en uge siden, jeg lå i din stol.

Så her hos mig skinner solen på denne regnvejrs søndag J

De bedste hilsner og tak fra

Lene AB


Højde/flyskræk

hej martin

Da jeg skulle på ferie var jeg bange for at jeg ikke kunne klare flyveturen.
Jeg besluttede at prøve hypnose.
flyveturen var en god oplevelse, jeg havde ingen problemer.
Undskyld forsinkelsen.

hilsen eddie


Bjarne – rygning

Hej Martin !

Jeg var til behandling hos dig onsdag d. 12-03 .
Jeg ville stoppe med at ryge .
Det er lykkes fuldt ud , jeg har ikke rørt en smøg siden . Jeg brugte den første uge , øvelsen med de dybe vejrtrækninger for at få kroppen til at slappe af . Det har fungeret rigtig fint .

Tusind tak , for det lille skub .


Jeanette – rygning

Hej Martin

I dag er det et år siden jeg var hos dig for at få hjælp til rygestop og vil bare lige fortælle dig at jeg stadig er røgfri. Tak for hjælpen!

En af grundene til at jeg gerne ville stoppe var at jeg gerne vil være gravid, jeg har i dag en søn på 3 måneder!

Med mange hilsner

Jeanette

 


Kirsten – vægt

Min oplevelse med hypnose og vægttab. Jeg har gennem de sidste mange år stille og roligt gået og taget på. Årsagerne er nok mange, men der er ingen tvivl om, at et rygestop bestemt har været en væsentlig faktor. Jeg har også gennem de sidste mange år forsøgt mig med utallige slankekure og livsstilsændringer, men ingen har været specielt succesfulde. Derfor besluttede jeg mig for at prøve hypnose. Jeg havde aldrig prøvet hypnose før, og jeg må indrømme, at jeg var en lille smule skeptisk. Efter første behandling kunne jeg ikke umiddelbart mærke nogen forskel, men i de følgende dage spiste jeg overhovedet ikke søde sager. Jeg stoppede også væsentligt tidligere med at spise ved måltiderne end før. Jeg har på intet tidspunkt efter hypnosebehandling følt noget afsavn i forhold til mad. Mine tanker kredser ikke længere om, hvilke lækkerier der er i skabe og skuffer, og føler jeg sult mellem måltiderne, har jeg mere lyst til frugt end slik. Som et helt konkret resultat kan jeg sige, at jeg i løbet af de første 2 uger har tabt mig 2,5 kg.


Gitte – rygning

Hej Martin!

Jeg var hos dig d. 12 oktober for at få hjælp med rygestop. Jeg lovede dig også at ringe ugen efter.. men glemte det og den ene dag har taget den anden,undskyld :-)… Jeg er stadig røgfri og kommer aldrig til at ryge mere… Det har været overraskende nemt, når lysten har meldt sig har jeg brugt vejrtrækninsøvelsen og væk var lysten… Mange tak for hjælpen.

Gitte Kristensen,


 

Margit – rygning

Kære Martin,

 Det er nu gået en uge siden jeg var i behandling hos dig for rygestop. Jeg har ikke røget en eneste cigaret siden da 🙂

Der har været nogle dage, som har været svære, men helt overordnet er det gået rigtig godt. Jeg har måttet ty lidt til nikotintyggegummi – ca. 2 om dagen, og det er jeg lidt træt af for jeg skulle gerne helt ud af afhængigheden. Nå, men det kommer jeg også!

 Jeg er bare så glad for at det er lykkedes. Jeg kan allerede mærke de fysiske fordele jeg har fået

Hvis jeg løber ind i problemer med at holde rygestoppet ringer jeg bare til dig og får en ekstra tid 🙂

Mange hilsener

Margit


Katrine – fugle

Hej Martin.

Jeg lovede at give dig en tilbagemelding på min hypnose sidste fredag, og den er egentlig temmelig klar: det hjalp! Jeg er ikke bange for fugle mere – når jeg nærmer mig en fugl nu er jeg højest lidt spændt på om jeg vil blive bange, men det bliver jeg altsåikke. Jeg er som jeg ønskede at blive: ligeglad med dem.

Jeg afprøvede det først ved at stille mig på en bro over en å i midtbyen hvor der er fyldt med duer og måger. Jeg stod der og lod dem flyve ind over mig og det eneste jeg tænkte på var at de var grimme. Jeg afprøvede det også med nogle duer (de er jo alle steder) ved mit arbejde og her stod jeg helt tæt på tre duer, som stik imod min forventning jo var helt ligeglad med mig og ihvertfald ikke ville overfald mig – men bange var jeg på ingen måde, mere bare overvældet af følelsen af….ja ikke at være bange.

Til slut vil jeg bare sige at jeg synes det var en meget spændende og positiv oplevelse og jeg synes du virker meget behagelig og professionel – jeg vil helt sikkert gøre brug af dig en anden gang hvis jeg lige skulle få en “ny forbi”, eller anbefale dig til andre. Jeg ved at min søster påtænker at få gjort noget ved sin klaustofobi og det bliver helt sikkert hos dig hvis det er hypnose hun vælger.

Så tak – og måske på gensyn en anden gang.

De bedste hilsner fra

Kathrine
Vejle


Rygning:

Kære Martin..

Jeg var til behandling hos dig sidste fredag, og vil dermed gerne sige mange tak, det har virkelig hjulpet, er færdig med rygning nu, ja jeg var faktisk så træt da jeg kom hjem fra dig at jeg blev nødt til at gå i seng kl 21 den aften, så ren afslapning var det.. Og så vågne til et helt nyt liv, dejligt, tusind tak.. Med venlig hilsen P.P


Flyskræk:

Hej Martin, jeg var i sommers til en enkelt behandling hos dig for min flyskræk. Tog på ferie sidste søndag, kørte mig selv lidt op inden flyrejsen og tog en beroligende pille. Før når jeg tog en pille, var jeg alligevel smaddernervøs ved den mindste bevægelse i flyet. Det var jeg ikke denne gang. Hjemturen blev klaret helt uden doping. Så jeg er utroligt glad for at din behandling allerede har hjulpet. Tak for hjælpen.
N.Lauritzen


Rygning:

Hej Martin,

Det er nu lidt over en uge siden, jeg har været til hypnose hos dig. Jeg er stadig røgfri, men ikke helt uden abstinenser. Jeg vil sige at jeg er styrket i min ånd i at holde op med at ryge og jeg føler mig mere stærk til at sige nej tak. Men jeg har enkelte meget kortvarige kriser hvor jeg i et splitsekund savner at ryge, men det går ret hurtigt over igen. Jeg føler mig stærk og glad for at være røgfri og håber jeg fortsat vil være røgfri.

Tak for hjælpen…

A.K Horsens


Edderkopper:

Hej Martin,

jeg beklager, at jeg ikke er vendt tilbage noget før, jeg havde lige et bryllup m.m., der tog al min tid.

Det går helt forrygende med edderkopperne!!!! De helt store edderkopper bliver jeg aldrig helt gode venner med, men den lammende rædsel, jeg oplevede før, er fuldstændig forsvundet, så jeg nu helt roligt kan træde på dem og fjerne dem. De mindre generer mig ikke mere end fluer, så tit gider jeg ikke engang fjerne dem.
Det har totalt ændret og forenklet min hverdag, da jeg ikke bruger tid på at tjekke alting for edderkopper.

Mange tak!

Jette D.


Rygning:

Hej Martin.
Jeg var hos dig for en uges tid siden, hvor du hjalp mig med mit rygestop.
Den sidste uge er gået fantastisk og jeg er dejligt røgfri!!!! fedt!!! Det har ikke været en svær uge – spiste en del æbler mandag-onsdag, men det er ovre nu, og jeg tænker ikke over at jeg plejede at ryge – jeg vil sige det har været utrolig smertefrit! 1000 tak for hjælpen!

Venlige og varme hilsner fra
Birgitte L.


Rygning:

Hej Martin

Tak for god behandling forrige fredag. Alt er forløbet planmæssigt siden da jeg blev røgfri og har ikke haft væsentlige problemer i selv stressede situationer. Jeg har fortsat de bedste forhåbninger om et godt resultat på lang sigt.

Venlig hilsen

E. Hjorth


Hans Otto – Storryger

Hej Martin

I dag er det 14 dage siden jeg var oppe hos dig, og få en lille lur. Det var tilsyneladende det der skulle til. Jeg har ikke rørt en cigaret siden. Har været sammen med andre der røg, men har ikke været fristet. Blot tænkt, usundt, usmart, dyrt, upraktisk, selvisk og uinteressant.
Var til fest samme aften som vi var oppe ved dig. Det trak lidt i splitsekunder, men var bemærkelsesværdigt nemt at afvise.
Har siden været til fest ved nabo. Der trak det ikke i retning af, at det kunne være rart. Til gengæld var jeg nødt til at gå udenfor, da hver anden mandlig gæst synes det var sejt at ryge cigar (Havanesere) føj. Det var for tæt.
Har været mærkelig træt om dagen, har haft svært ved at koncentrere mig når jeg skulle køre bil. Var lidt bange for det. Faldt ligesom i staver over rattet.

Det er dog blevet lidt bedre. Gad vide om du ikke fik mig vækket rigtigt.

Hoster for tiden meget, er dog også forkølet, ved ikke hvad årsagen egentlig er.

Skriver måske igen, men slutter af for denne gang med et tak for hjælpen.

Med venlig hilsen

Hans Otto


Ruth S – Slange fobi

 

Lige et par ord efter “afprøvningen” af hypnosen i Brasilien.

 

 Jeg er dybt taknemlig for behandlingen. Jeg så mindst 10 slanger – dog kuni et kæmpe terrarium. De var meget store (måske 6 – 8 m lange og 15cm tykke- meget ulækre), men jeg kunne stå og se på dem uden at gå i panik. Jeg har set rigtig mange firben -både små og store – jeg kan stadig ikke li’ dem, men jeg kunne tage det helt roligt. Desuden var der et utal af dem både inde og ude på hotellerne. De kravlede op ad væggene, og jeg kunne se, at der uden problemer kunne kravle nogen ind på vores værelse under døren og åbne vinduer( jeg så ingen derinde), men også det kunne jeg klare tanken om.

 

Jeg kunne gå i sandaler uden for stierne i græs og visne blade, hvor jeg før kun kunne træde midtpå en åben sti.

 

 Jeg ved, hvis jeg ikke havde fået din behandling, ville jeg slet ikke have været i stand til at nyde ferien, det eneste jeg ville have tænkt på, var kryb.

 

I øvrigt var det en meget vellykket ferie, vi har nydt alle 3 uger.

 

 Med venlig hilsen

 

Ruth

 


J.Brodersen – sønderjylland – Storryger efter 30 år

Hej Martin.
Tusind tak for hjælpen jeg ryger stadigvæk ikke, og regner heller ikke med at begynde igen. Jeg har endda været til flere fester, og det gør mig ikke noget at de andre ryger, det er bare dejligt, så mange tak.

Kærlig hilsen Jessie


Thomas Ejby – tidl. storryger

Hej Martin
Jeg vil bare lige sige at du er en dygtig ung mand det lykkes for mig, denne gang jeg har ikke røget i tre uger nu og det er dejligt. Jeg har prøvet at være nålepude
flere steder, jeg har prøvet div former for laser, magnet terapi,hypnose hos Ali Hamann, nikotin produkter, Zyban piller, 3x rygestopdanmark kursus og så tilsidst hos dig.

MVH
Thomas Ejby


A.Kring – selvværd

Hej Martin

Tak for din hjælp. Du kan se et resultat af din hjælp for mig her på disse links. For nylig startede jeg nemlig en e-handel forretning her hjemmefra.  Det har jeg fået ud af at tro mere på mig selv.


H. Jacobsen – Horsens – Stress

Jeg kom til Martins klinik med hovedet fyldt af kaotiske tanker. Jeg havde sovet elendigt hver nat igennem flere år og havde ondt i maven af mit stress og mine bekymringer.

Den første dag efter den første behandling var underlig. Alt var i vildt kaos men efter et døgn lagde det hele sig. Jeg sov som en sten de næste 6 dage inden 2 behandling, havde masser af energi, var glad og var nærmest overstadig. Det hele skete ligesom “af sig selv”, som om der var noget der arbejdede udenfor min logik. Det var lidt underligt, men også vidunderligt.


L. Hansen – Fyn – Rygning

Vedr rygestop var jeg hos dig i mandags, og jeg kan fortælle dig, at det var noget der hjalp. Jeg har ikke set tobak siden, og jeg syntes det lugter helt forfærdelig.

Hvis det fortsætter på den måde, har jeg helt sikkert røget min sidste pibe tobak.

Jeg var hos min læge i dag, og hvis det bliver ved på denne måde, vil hun have din adresse, så det er da også positivt.