Hypnose behandling af depression og tristhedInfo om behandling af depression med hypnose

Hypnose behandlingen af en depression, kan bestå af mange hypnoterapeutiske teknikker, da en depression i sig selv kan være temmelig kompliceret affære.
Årsagerne som f.eks misbrug, familiære og sociokulturelle prægninger, sorg, svigt, chok og traumer.. kan ligge dybt begravet i underbevidstheden.
Derfor er det her svært give et bud på hvilken hypnose teknik, som er den mest effektive. Der en ingen standart hypnose teknikker når det gælder depression.Derfor er det vigtigt at lave et grundigt forarbejde i form af et interview, hvor der kan dannes et overblik over depressionens forløb og formodede årsager.

Hypnose behandling af depression, hvad kan hypnose bidrage med?

Da en af de mest fremherskende symptomer på en depression er en enorm træthed, manglende handlekraft og opgivenhed, kunne man umiddelbart forestille sig at arbejde med at aktivere ubevidste ressourcer som energi, handlekraft og livslyst.
Dog ville det særligt i hypnosebehandlingen af en depression, sideløbende være nødvendigt at arbejde med selve de dybere årsager til depressionen. Disse årsager kan ofte ligge helt ubevist for personen, der bare føler at depressionen invaderer kroppen og sindet, uden logisk eller rationel forståelse af årsagerne.
Heraf udtrykket: “Ramt af depression” I hypnose kan man adressere det ubevidste, og igennem hypnoanalyse, skabe adgang til det fortrængte ubevidste materiale, som indeholder løsningen på personens problem*.

Vejle Hypnose Klinik har fleksible åbningstider, nem online booking og gode priser. Du er også meget velkommen til at maile til mig på info@hypnosevejle.dk el. ringe til mig på 61419301 for mere info om dit ønske om at behandle din depression med hypnose.