hypnose-behandling-af-jalousiInfo om hypnose behandling af jalousi.

Egentlig kunne titlen på denne side lige så godt hedde: Hypnose mod dårligt selvværd! - Jalousi bunder næsten altid i et lavt selvværd hos den jalousi ramte person. Hvorfor? - Jo for jalousi er en sygelig vagtsomhed af og trang til at sammenligne sig selv med omverdenen.
Er man usikker på sig selv, bliver verden er trussel og man begynder at sammenligne sig ubevidst med alle andre - også partnerens venner, bekendte o.s.v og begynder at se spøgelser alle vegne, da alle jo er sødere, skønnere, lækrere o.s.v. Dette udarter som oftest til en klæbende kontrol, som skubber partneren længere og længere væk!!

Hvad kan Hypnose bidrage med?

Hypnose mod dårligt selvværd! - Jalousi bunder næsten altid i et lavt selvværd hos den jalousi ramte person. arbejde på at blive så glad for sig selv, at ens indre kerne uanset hvad, forbliver hel. I langt de fleste tilfælde er det iøvrigt bare spøgelser man ser, og der er intet reelt hold i den "utro fornemmelse" - det hele er en indre angst for ikke at være god nok*. Så grib mobilen og få hjælp mod din jalousi lige nu. 

Vejle Hypnose Klinik har fleksible åbningstider, nem online booking og gode priser. Du er også meget velkommen til at maile til mig på info@hypnosevejle.dk el. ringe til mig på 61419301 for mere info om dit ønske om at slippe din jalousi med hypnose.