Hypnose behandling af lavt selvværd. Info om behandling af lavt selvværd med hypnose.

At arbejde med hypnose til at styrke et lavt selvværd, kan være en af de største gaver man giver sig selv. Forstået på den måde at et lavt selvværd kan være årsag til en lang række uhensigtsmæssige følelsesmæssige reaktionsmønstre.
Her tænker jeg på f.eks jalousi, præstationsangst, social fobi, manglende sexlyst, tristhed, usikkerhed e.t.c Bag alle disse reaktioner/følelser ligger det lave selvværd næsten altid og spinder sine ubevidste tråde overalt.
Det fantastiske ved at styrke selvværdet er, at der ofte medfølger en række positive sidegevinster. Mere selvtillid, glæde, overskud, energi og afslappethed. Det hele udspringer i tanken om at jeg er god nok som jeg er. 

Hvad kan hypnose bidrage med?

Hypnose tilbyder en lang række muligheder for at påvirke og styrke det lave selvværd. Forestil dig dit ubevidste som en computer. Denne computer har haft et program kørende i mange år, som har sendt beskeder til styresystemet om at køre på en bestemt måde*.
I hypnose kan vi direkte, igennem positive, kærlige og livsbekræftende forslag ændre den måde styresystemet tænker på, og dermed også hvordan hele systemet (kroppen) reagerer.

Vejle Hypnose Klinik har fleksible åbningstider, nem online booking og gode priser. Du er også meget velkommen til at maile til mig på info@hypnosevejle.dk el. ringe til mig på 61419301 for mere info om dit ønske om at styrke dit selvværd med hypnose.