Manglende sexlyst kan behandles med hypnoseSexlyst og det moderne menneske - Hypnosebehandling*

Det moderne menneske er konstant under pres fra omverdenen. Det kræver indre ro og nærvær at kunne fungere naturligt og godt sexuelt.
Denne balance kan let kamme over og danne "onde cirkler" Fordi vi generelt føler os pressede i vores arbejdsliv og familieliv, er de ressourcer, som netop skulle bruges i sexlivet ikke tilstede.

  • Medier: Medierne bombarderer os gennem film og tv med forvrængede versioner af menneskekroppen, på snedige og skarpsindige måder, som går lige i vores underbevidsthed. På den måde kan vi helt ubevidst være med til at danne urealistiske forestillinger om hvordan erotik og sex skal foregå.
  • Fortidige familiære prægninger: Her kan meget tidlige oplevelser af skam eller skyld blive trigget af nutidige begivenheder.
  • Familen: Ungerne skriger om natten, pludselig er man 4 i sengen og al intimitet er væk. Forholdet er blevet kammeratligt og praktisk.
  • Stress: Livet har i løbet af dagen i den grad krævet en og ens krop at man bare ikke orker hverken nærvær eller kærtegn.

Vejle Hypnose Klinik har fleksible åbningstider, nem online booking og gode priser. Du er også meget velkommen til at maile til mig på info@hypnosevejle.dk el. ringe til mig på 61419301 for mere info om dine muligheder med hypnose.