hypnose mod angst og nervøsitetHypnose mod angst - info

Om hypnose og hypnosens åbenlyse muligheder for at behandle angst

Angst er et ubevidst reaktionsmønster, funderet i dybe kræfter fra det ubevidste sind.
De fysiske reaktioner kan spænde vidt, fra øget sveden, øget hjertebanken, våde hænder til helt ukontrollable reaktioner som rysten over hele kroppen og besvimelsesagtige tilstande.
Det som kendetegner angst og som adskiller angst fra frygt ved at angsten er mere "upålidelig", og kan dukke op når personen mindst venter det. Man betegner ofte dette som panikangst eller panisk angst.

Angst for angsten

Et kendetegn ved angst er ofte også angst for selve angsten. Man ved at den kommer i den og den situation, for man kender den jo. Her startes en uheldig cirkel, hvor man så at sige tager “forskud på glæderne”, hvilket i den sidste ende forstærker angsten, når man møder den i den pågældende situation.

Hypnosens bidrag i behandlingen:

Hypnose, hypnoseterapi og hypnoanalyse kan skabe adgang til de oprindelige "årsager" til at angsten findes og løse problemet, der hvor er blevet skabt, nemlig i det ubevidste*.
Det ubevidste er altid villig til at lære noget nyt, men gør det kun når den for besked på det. Den besked kan man give via hypnosen.

Vejle Hypnose Klinik har fleksible åbningstider, nem online booking og gode priser. Du er også meget velkommen til at maile til mig på info@hypnosevejle.dk el. ringe til mig på 61419301 for mere info om dit ønske om at slippe din angst med hypnose.