rygestop-hypnose-vejleRygestop hypnose behandling i Vejle - Info

Jeg har i min tid som hypnoterapeut behandlet hundredevis af rygere med hypnose, som var blevet træt af cigaretterne og ønskede et rygestop. Fælles for disse mennesker, da de kom til min hypnose klinik var, at de alle havde et svagt punkt, hvor rygningen "bestemte".
For nogen har det været et bestemt tidspunkt af døgnet f.eks lige efter arbejde eller om morgenen, hvor trangen var særlig stor.
For andre har det været et socialt aspekt, hvor de når de var i byen, bare måtte ryge. Andre igen har brugt cigaretterne til at fylde emotionelle huller ud som trøst og belønnig. 
Derfor er det allervigtigste i et rygestop at finde personens/rygerens "svage punkt" og ændre det.  

Disse blokeringer ligger ofte dybt begravet i det ubevidste, hvor der normalt ikke er adgang. Hypnose kan skabe denne adgang og ændre og opløse rygevanen.

Hvordan kan hypnose medvirke til et effektivt rygestop *?

  • At tilføre ubevidste ressourcer som indre styrke, ro, focus, afslappethed, tro, håb,  så personen bedre kan håndtere situationer, hvor han eller hun røg før.
  • Løse ubevidste konflikter, som har ligget som en "modstand i underbevidstheden.
  • Bearbejde fortidige situationer, som er direkte eller indirekte er årsagen til at personen ryger
  • Bekræfte underbevidstheden gennem effektive forslag, at rygning er en trussel og en belastning for personen nu.

Vejle Hypnose Klinik har fleksible åbningstider, nem online booking og gode priser. Du er også meget velkommen til at maile til mig på info@hypnosevejle.dk el. ringe til mig på 61419301 for mere info om dit hypnose rygestop