Hypnose mod smerter. Smertebehandling - smertelindringHypnose mod smerter

Smertebehandling - smertelindring

I England gennemførte man for nylig en brok operation på en mand, som kun fik hypnose og intet andet smertestillende/bedøvende.
Operationen forløb perfekt, patienten kunne rejse sig med det samme og forlade hospitalet samme dag. Teknikken er enkel.

Klienten var i fuld tillid til sin hypnoterapeut og accepterede de forslag, som hypnotisøren gav ham. Forslagene handlede om at slappe dybt af og føle følelsen af følelsesløshed.
En følelse vi alle har skabt, når vi har siddet på vores ene ben og det har sovet. Det er en naturlig evne vi har, og som den pågældende hypnotisør bare benyttede for at hjælpe sin klient*.

Smerter er der kun, fordi hjernen får besked om det. Får hjernen besked om det modsatte, at den kun kan føle intet, gør den det. I hypnose er det meget lettere at at "give disse beskeder" til det ubevidste sind, da det tvivlende rationelle sind er sat ud af kraft!! 

Vejle Hypnose Klinik har fleksible åbningstider, nem online booking og gode priser. Du er også meget velkommen til at maile til mig på info@hypnosevejle.dk el. ringe til mig på 61419301 for mere info om dit ønske om at slippe dine smerter med hypnose.