stress behandling med hypnoseHypnose mod stress - Stress behandling

Stress er stærkt relateret til begrebet tid. På den måde forstået, at den stressede har sin opmærksomhed og focus udenfor nuet, enten rettet frem mod al det som personen ikke har nået endnu eller bagudrettet mod al det som personen ikke nåede at gøre lige før.

Denne forventning om aldrig rigtigt at nå det man skal, bliver et næsten selvopfyldende profeti, som forstærker sig selv i negativ retning. Derfor handler meget stress behandling om at bryde denne stresscirkel og kile ressourcer ind, det smarteste og mest hensigtsmæssige sted i cirklen.

Hvad kan hypnose bidrage med?

1: At tilføre ubevidste ressourcer som ro, focus, afslappethed, tro, håb, nærvær som en "bølgebryder" af stresstilstanden.

2: At skabe ubevidst adgang til og ændre den eller de begivenheder, som oprindelig var med til at starte hele den stressede tilstand*.

Vejle Hypnose Klinik har fleksible åbningstider, nem online booking og gode priser. Du er også meget velkommen til at maile til mig på info@hypnosevejle.dk el. ringe til mig på 61419301 for mere info om dit ønske om at behandle dit stress med hypnose.