Karin – Kroniske smerter

Hej Martin ..
Jeg var hos dig i tirsdagsfor  behandling af smerter.
Jeg er meget glad meget meget  glad for jeg besluttede mig for at vælge dig til at forsøge hjælpe mig.
 
Onsdag morgen spurgte min mand mig om jeg havde sovet, han blev skuffet da jeg fortalte at jeg havde været vågen lige så mange gange som altid i smerter gennem de sidste mange år, denne nat var bare anderledes vel var jeg vågnet op ca hver anden time, men kun for at opleve jeg næsten ingen smerter havde og kunne vende mig uden disse frygtelige smerter. Du sagde jeg skulle lægge mærke til mine drømme, første nat så jeg kun min mand i varme og solskin på en mark. sidste nat sov jeg som en sten. I aften vil jeg gå i seng med glæde og forventning om en god nats søvn
 
Jeg oplever at når jeg skal række armen ud for at dreje på cyklen føles det som om jeg har skilt mig af med 10 ud af 25 kilos vægt i mine arme.
 
Jeg oplever at mine tanker om at det måske kun var døden som kunne gøre mig smertefri er væk. Det ville heller ikke være godt, så ville jeg bare blive et stakkels spøgelse der ikke kunne få fred.
 
Jeg føler mig glad, vågen og yngre.
 
Jeg har en frygtelig trang til at komme tilbage få forstærket den fantasktiske oplevelse jeg har haft, er måske lidt bange for om det varer ved.
Tænker  meget på om jeg måske alligevel et eller andet sted ubevist troede jeg fik en gevinst ved smerterne.
 
Virker det underlig at jeg har denne store vilde trang til at komme tilbage, en føelse af at ville mere ikke være færdig ???
 
Det blev en lang remse, og jeg er kun i starten at ” En måned
 
Mange hilsner
 
K.M
Karin - Kroniske smerter